De Ayurveda spijsverteringskliniek

VOEDING IS JE BELANGRIJKSTE MEDICIJN

CONSULT

Consult op de praktijk

Er zijn verschillende redenen waarom mensen zich aanmelden voor een consult. Bijvoorbeeld vanwege specifieke gezondheidsklachten zoals chronische vermoeidheid, overgewicht, diverse maag- en darmklachten(bv maagzuur, opgeblazen gevoel, constipatie), aambeien, problemen met de bloeddruk, diabetes etcetera. Omdat je preventief je gezondheid wilt monitoren of omdat je je voedingspatroon wilt afstemmen op jouw persoonlijke constitutie.

Verloop van het consult

Het consult bestaat uit een diagnose en analyse van je gezondheidsklacht, mede op basis van het intakeformulier dat je van tevoren heb ingevuld en het eetdagboek dat je hebt bijgehouden. Vast onderdeel van het consult is een analyse van de tong en een polsdiagnose. Je krijgt adviezen over welke aanpassingen in je voedingspatroon en manier van leven raadzaam zijn. Zonodig schrijf ik Ayurvedische medicatie voor. Ieder consult is anders omdat ik altijd kijk naar de individuele persoon die voor me zit en wat zijn of haar doelen, mogelijkheden en leefomstandigheden zijn.

Voorafgaand aan de afspraak vraag ik je een eetdagboek bij te houden dat je kunt downloaden van deze website. Hier kun je ook het digitale intakeformulier vinden dat bestaat uit een multiple choice vragenlijst die je online kunt invullen. Als je je aanmeldt voor een afspraak krijg je een wachtwoord en instructies.

Tarieven per 1 januari 2024

Voor het eerste uitgebreide consult van 75 minuten tot 1,5 uur geldt een tarief van 125 euro. Een herhalingsconsult van 45 minuten tot een uur is 95 euro. De meeste mensen zijn met twee à drie afspraken een flink eind op weg geholpen. Het consult kan niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Bedenk dat veel verzekeraars de kosten voor Ayurveda überhaupt niet vergoeden of slechts een klein deel dat vergelijkbaar is aan de inleg van de aanvullende premie.

In voorkomende gevallen is een aangepast tarief bespreekbaar, stuur dan je verzoek naar jeroen@praktijkvoorayurveda.nl

Adres en Bereikbaarheid

De praktijk is gelegen in Amsterdam Zuid, Maasstraat 107-1, in het midden van de straat(boven Ciro, Italiaanse traiteur). Vanaf de snelweg is het slechts vijf minuten rijden. Met de trein is station Rai dichtbij en metrohalte Europaboulevard (uitgang Scheldeplein) op loopafstand(circa 5 minuten).

Parkeren is mogelijk in de Maasstraat. Overdag is dit maximaal een uur toegestaan (dit is niet toereikend voor de uitgebreide intake, parkeer dan in een van de zijstraten, maar wel bij een herhalingsconsult). In het midden van de Maasstraat is een speciale parkeerruimte waar de auto voor 0,10 cent een uur lang geparkeerd mag worden.

Naam:

Email

Ik wil een consult op de praktijk aanvragenIk heb een vraag

In het tekstveld kunt u een bericht achterlaten